Bali massage
 
 
 
 
 

Du vil helt sikkert ikke blive skuffet men tværtimod opleve, at balinesisk massage med sine blide strøg og aromatiske olier kan gøre underværker for din krop og dit velvære.


Hvad er forskellen?


Balinesisk massage er et godt alternativ til thai massage. Balinesisk massage adskiller sig fra thaimassage ved at være en del blidere og foregå i et roligt, glidende tempo. Desuden er velduftende, aromatiske olier en del af massagen, hvor traditionel thai massage er uden olie.


Hvis har prøvet thai massage og syntes, det var lidt for hårdt til dig, vil du helt sikkert kunne lide balinesisk massage. Denne form for massage låner træk fra både indisk Ayurveda samt kinesiske og indonesiske massageteknikker.

Bestil en tid her

Thai massage i Brede – prøv balinesisk massage


Rigtig mange danskere kender thaimassage fra deres ferier i Thailand, mens ikke så mange har hørt om balinesisk massage.


De to former for massage minder en del om hinanden med deres kombination af stræk og tryk, som frigiver spændinger og virker afslappende. Næste gang, du har lyst til thai massage, skulle du prøve Bali Massage.

Bestil tid hos Bali Massage – i naturskønne omgivelser i Brede ved Lyngby, et skønt alternativ til thai massage 


Man skal ikke glemme at være god ved sig selv og sin krop. De fleste af os har det med at sidde eller ligge i uhensigtsmæssige stillinger, som kan give smerter i kroppen. En af de bedste måder at forkæle sig selv på og opnår velvære er med balinesisk massage, som minder om thai massage.


Hos Bali Massage får du lejlighed til at opleve denne skønne form for massage, som er blid men stadig effektiv mod spændinger og myoser. Bestil tid til massage på telefon 42 83 78 78 eller brug online booking-systemet.


Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos Bali Massage.