Hot stone massage
 
 
 
 
 

Heldigvis kan en behandling som hot stone massage hos Bali Massage løsne op for spændingerne og give dig afslappende velvære.


Prøv selv hot stone massage og oplev, hvordan de varme lavasten får dine muskler til at slappe af, kombineret med blide og faste strøg af de ømme steder fra top til tå.


Tid til dig – tid til hot stone massage


Hvis du leder efter et sted at få hot stone massage, er Bali Massage et godt sted at gå hen. Du ligger på briksen i behagelige omgivelser, mens jeg lægger de perfekt tempererede sten på din krop – lige præcis på de steder, hvor du har ondt: Langs rygraden, ved nakken, på ben, fødder og hænder.


Varmen fra stenene, kombineret med massage og faste samt blide strøg og stræk, giver dig en skøn følelse fra isse til fod. Hot stone massage kombineret med nakkemassage får din krop helt ned i gear og gør dig klar til at gå ud i verden bagefter med ny energi.


Bestil en tid her

Hot stone massage i Brede ved Lyngby


Går du, ligesom tusindvis af andre, og døjer med muskelspændinger og ondt i kroppen? Det kan være forkerte bevægelser, kulde, træk eller stress, som får musklerne til at trække sig sammen og danne smertefulde myoser og infiltrationer.

Her kan du få hot stone massage og nakkemassage


Bali Massage ligger i Brede ved Lyngby, og hot stone massage er bare én af de ydelser, jeg tilbyder. Du kan også få fx ansigtsbehandling og manicure hos Bali Massage.


Uanset hvilken behandling, du vælger, kan du booke din tid på telefon 42 83 78 78 eller bruge online booking. Jeg lægger vægt på at tage mig god tid til hver enkelt kunde, så du virkelig føler, at du er i centrum og får den forkælelse, du og din krop har trængt til.


Velkommen til hot stone massage hos Bali Massage i naturskønne omgivelser ved Brede.