D-vitamin

D-vitaminer til dit immunforsvar

Nordiske Sundhedsprogram til bedre sundhed
og balance til dit immunforsvar.

 

Hvad er dit D-vitamin niveau?Hvornår har du sidst fået det tjekket og ved du hvor stor betydning D-vitamin har for dit immunforsvar?


Solen er vores største naturlige kilde til D-vitamin. I Danmark er det kun i perioden maj - september, hvor solen står højt nok på himlen til at vi kan få D-vitamin. Men det er kun midt på dagen, i tidsrummet klokken 10-15, og med bar hud på overkrop og arme, at vi kan få nok D-Vitamin.

Fisk er rig på D-vitamin

Årligt betyder det

 

Januar til april

Solen står for lavt på himmelen, så ingen D- Vitamin fra solen.

 

April til september

Her er det muligt at få D-vitamin fra solen. Men for rigtig mange er det en udfordring, idet vi mellem kl. 10-15 enten er på arbejde, eller vi har tøj på, eller vi bruger solcreme.


Så der er næsten ingen bar hud, der kan modtage solens stråler og give os D-Vitamin.

 

September til december

Står solen igen for lavt på himmelen, så igen ingen D-Vitamin fra solen.

 

Ligeledes er vi er også udfordret på vores kost og spiser alt for lidt af de fødevare som fx laks, sild, markrel, som er rige på D-Vitamin.


Så generelt får vi i Danmark alt for lidt D-Vitamin, hvilket ligeledes er konstateret i 2016 i en Europæisk Metaanalyse:


78% af os danskere var i D-Vitamin underskud.


D-vitamin

Ny forskning har vist, at D-vitamin ikke kun har stor betydning for knogler, muskler  og led. D-vitamin hjælper også kroppens immunforsvar med at bekæmpe infektioner. 


Lavt D-vitamin er desuden forbundet med øget risiko for forhøjet blodtryk, åreforkalkning, sukkersyge og kræft. 

Gør noget godt for dig selv


Så vil du gøre noget godt for dig selv, så sørg for at have styr på dit D-vitamin niveau. Og dermed sikre dig, at du undgår en unødig svækkelse at dit immunforsvar.

 

Derfor tilbyder dig en test, så du kan få svar på dit D-Vitamin niveau. Det er en meget præcis test, hvor der medfølger en rapport med dit testresultat, samt råd og vejledning omkring kost, sol og kosttilskud.

Sundhedsprogram

Omega 6 og 3

Omega 3 og 6

Ubalance mellem omega 6 og 3?

 WHO anbefaler balance mellem omega 6 og omega 3. Få en test og svar på om du og dine celler er i balance imellem omega 6, omega 3, omega 9 og mættet fedt.

D-vitamin

D-vitamin

D-vitaminer til dit immunforsvar

Solen er din største naturlige kilde til D-Vitamin. Men i perioden september til april får vi ingen D-vitamin fra solen her i Danmark. Få hjælp og klar besked om D-vitamin niveau.


Sundhedsaften

Sundhedsaftner

Bliv klogere på sundhed

Vi afholder flere sundhedsaftener om forskellige emner og med forskellige foredragsholdere. Er du interesseret, så læs med her. 

Se alle ydelser hos Bali Massage | Health 

Balinesisk massage

Zoneterapi 

og massage

Hot Stone massage

Body Scrub og massage

Ansigts-behandling

Hoved, nakke og skuldre massage

Få velvære allerede i dag

Åbningstider

Mandag - Fredag kl. 09:00 - 17:00

Lørdag kl. 09:00 - 15:00