Manicure og pedicure

Manicure og pedicure i Brede nær Lyngby


Får dine hænder og fødder den opmærksomhed, de fortjener? De fleste af os tænker ikke meget over, hvor meget vi egentlig udsætter vores hænder og fødder for i det daglige. Som de tro og uundværlige værktøjer, de er, bør de passes og plejes jævnligt med manicure og pedicure.

I Brede hos Bali Massage kan du få nydelige negle på hænder og fødder, eller hvad med at forkæle dig selv med en omgang fodmassage, som får dig til at gå herfra som på skyer?


Velplejede hænder er prikken over i’et


Hænderne er noget af det, vi lægger mærke til, når vi møder både bekendte og nye mennesker. Med en manicure hos Bali Massage kan du få velplejede hænder med fint formede negle og lak efter eget valg.


En manicure består af håndbad, scrub, filing og formning af negle, håndmassage, creme og som afslutning klar eller farvet lak efter dit valg.


Ekstra pynt på neglene?


Nogen gange må der godt ske lidt ekstra. Hvis du skal til fest eller bare har lyst til at pynte dig selv, kan jeg lave manicure og pedicure med f.eks. blomstermotiver.


Du vælger farverne, og så designer jeg de smukkeste blomster, som får dine hænder og fødder til at lyse op.

 
 
 
 
 

Bestil en tid her

Bedste fodmassage - Bali Massage


For nogle er en omgang fodmassage den højeste nydelse. Det kan føles, som om hele kroppen får en omgang, når man bliver berørt og trykket overalt på fødderne. Når du bestiller fodmassage hos Bali Massage i Brede, får du en halv eller en hel times himmelsk massage af dine tro undersåtter.


Jeg bruger greb fra zoneterapien, som virker helende og forebyggende samtidig med, at du vil opleve velvære i særklasse.

Giv dig tid til forkælelse – bestil tid til manicure og pedicure - Bali Massage


Hvis dine hænder og fødder kunne tale, ville de helt klart sige ja tak til en omgang forkælelse.


Hjælp dem og bestil tid til manicure, pedicure eller fodmassage på telefon 42 83 78 78 eller via Bali Massages online booking.


Du kan godt glæde dig til en dejlig oplevelse med manicure, pedicure eller fodmassage i det naturskønne Brede, hos Bali Massage.