Hot Stone massage

Hot Stone massage

Få velvære og ny energi med hot stone massage

Hot stone massage

Hot Stone massage Går du, ligesom tusindvis af andre, og døjer med muskelspændinger og ondt i kroppen? Det kan være forkerte bevægelser, kulde, træk eller stress, som får musklerne til at trække sig sammen og danne smertefulde myoser og infiltrationer.


Heldigvis kan en behandling som hot stone massage hos Bali Massage løsne op for spændingerne og give dig afslappende velvære.


Prøv selv hot stone massage og oplev, hvordan de varme lavasten får dine muskler til at slappe af, kombineret med blide og faste strøg af de ømme steder fra top til tå.

Tid til dig – tid til hot stone massageHvis du leder efter et sted at få hot stone massage, er Bali Massage et godt sted at gå hen. Du ligger på briksen i behagelige omgivelser, mens jeg lægger de perfekt tempererede sten på din krop – lige præcis på de steder, hvor du har ondt: Langs rygraden, ved nakken, på ben, fødder og hænder.


Varmen fra stenene, kombineret med massage og faste samt blide strøg og stræk, giver dig en skøn følelse fra isse til fod. Hot stone massage kombineret med nakkemassage får din krop helt ned i gear og gør dig klar til at gå ud i verden bagefter med ny energi.

Hot stone massage
Prøv også hoved, nakke og skuldre massage

Kombiner hot stone massage med andre massage behandlingerDu kan også sagtens kombinere hot stone massagen med andre former for massager, som jeg tilbyder:


  • Balinesisk massage
  • Hoved, nakke og skulder massage 
  • AnsigtsbheandlingSe alle behandlinger hos Bali Massage | Health 

Balinesisk massage

Hoved, nakke , skuldre 

Zoneterapi massage

Ansigts-behandling

Body Scrub og massage

Fodmassage

Få velvære allerede i dag

Åbningstider

Mandag - Fredag kl. 09:00 - 17:00

Lørdag kl. 09:00 - 14:00