Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Få strålende frisk hud og ny energi med en ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Få en ansigtsbehandling – med fokus på velvære


Hos Bali Massage er ansigtsbehandling både en ansigtsbehandling og Balinesisk ansigtsmassage af ansigt, kæber, hals, hovedbund, samt øvre del af nakke, skuldre og arme, som har relation til dit ansigt.


Hvis det er din første ansigtsbehandling hos mig, vil jeg anbefale dig at bestille halvanden times behandling. Således sikrer du dig, at der er tid nok til evt. særlige hensyn eller udfordringer, samt de øvrige delelementerne i behandlingen.

Strålende hud og ny energiTil dit ansigt bruger jeg dybderensende og nærende produkter efter din hudtype. Berøring af dit ansigt ifm. ansigtsvask, påføring af cremer m.m. sker med dedikerede og meget præcise energifyldte bevægelser, der får dig til at slappe og forberedende til den efterfølgende ansigtsmassage.


Ansigtsmassagen er meget lindrendende, energifyldt og kombineret med afslappende og opstrammende aktivering af din hud.


Det reducerer træthed, spændinger og stress i dit ansigt og giver dig et synligt forbedret resultat med strålende frisk hud og ny energi.


Et synligt forbedret resultat med strålende frisk hud, ny energi i dit ansigt og energi inde i dig selv, til dig.Hello world
Prøv også hot stone massage

Kombiner med andre behandlingerDu kan også sagtens kombinere ansigtsbehandlingen med andre former for behandlinger, som jeg tilbyder:


  • Balinesisk massage
  • Zoneterapi massage
  • Hot Stone massage
  • Hoved, nakke og skuldre massage
  • Body Scrub
  • FodmassageSe alle behandlinger hos Bali Massage | Health 

Balinesisk massage

Zoneterapi 

og massage

Hot Stone massage

Fodmassage

Body Scrub og massage

Hoved, nakke og skuldre massage

Få velvære allerede i dag

Åbningstider

Mandag - Fredag kl. 09:00 - 17:00

Lørdag kl. 09:00 - 14:00