Ansigtsbehandling
 
 
 
 
 

Ansigtsbehandling i Brede ved Lyngby – Bali Massage


Føler du, at din hud er blevet grå og trist? Giv dig selv en frisk start med en dejlig ansigtsbehandling hos Bali Massage.

Jeg renser og plejer din hud, mens du bare skal ligge og nyde det.


Jeg bruger dybderensende og nærende produkter efter din hudtype, kombineret med afslappende og opstrammende ansigtsmassage. Tilsammen giver det et synligt forbedret resultat med strålende frisk hud og ny energi.

Få en ansigtsbehandling – med fokus på velvære


Jeg er balinesisk massør, og det kan du tydeligt mærke, når du får en ansigtsbehandling hos mig. Med i ansigtsbehandlingen er nemlig ansigtsmassage, som får dig til at slappe helt af, så du er klar til at gå ud i verden bagefter med overskud og følelsen af at have fået et løft, både uden på og inden i.


Giv dig selv en pause i hverdagen med en ansigtsbehandling hos Bali Massage. Du vil helt sikkert gå herfra med smukkere hud og et smil på læben.


Bestil en tid her

Voksbehandling på skønhedsklinik - Bali Massage


Er du træt af at barbere dig i tide og utide for at komme af med uønsket hårvækst? Bali Massage tilbyder voksbehandling, som får din hud til at blive glat og hårfri i ugevis – uden at du skal have skraber og barberskum frem. I min skønhedsklinik i Brede kan du få vokset de steder på kroppen, hvor du ønsker at komme af med hår, f.eks. ben, ryg, overlæbe eller bikinilinje.


Bestil ansigtsbehandling eller voksbehandling - Bali Massage


Sommer eller vinter – hver årstid sætter sine spor på din hud i form af kulde, sol og andet vind og vejr. Få nyt liv til din hud med en ansigtsbehandling hos Bali Massage. Bestil tid på

42 83 78 78 eller via vores online booking og husk, at du også kan få voksbehandling i min skønhedsklinik i Brede nær Lyngby.